Pastebud: tekst knippen en plakken zonder extra software

Pastebud is een dienst waarbij je tekst vanuit webpagina's kunt kopiëren en naar andere webpagina's of e-mailberichten kunt plakken. De dienst gaat vrijdag van start.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PastebudEr is eindelijk weer eens een manier bedacht om tekst tussen Safari en Mail te kopiëren en te plakken. Ook kun je tekst van de ene webpagina naar de andere kopiëren, zonder dat je er extra software voor hoeft te installeren. Het gaat compleet buiten de App Store om. De dienst heet Pastebud en maakt gebruik van twee Javascript-bookmarks in Safari.

De ene bereidt de pagina voor die je aan het bekijken bent, waarna je de tekst met je vingers kunt selecteren. Daarna regelt een andere bookmark dat de ontvangende pagina een vakje heeft waar je je tekst in kunt plakken. Je kunt de tekst ook in een nieuw mailbericht plakken.

Pastebud is volledig legaal en zal op vrijdag worden gelanceerd. Op de website is op dit moment alleen een inlogscherm te zien, met de mededeling dat je op Twitter @pastebud kunt volgen om meer te weten te komen. Volledige copy-and-paste is het nog niet, maar het is weer een extra manier erbij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:28
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.