Pakage versie 1.1 beschikbaar via iFoneguide (jailbreak)

Na de afwijzing van Pakage door ModMyi bleek het lastig om het alternatief voor Cydia te downloaden via een legale repository. Recent heeft de ontwikkelaar chpwn de software geupdate naar versie 1.1 en dit was aanleiding voor iFoneguide om Pakage in hun repository op te nemen.

Pakage v1.1Na de afwijzing van Pakage door ModMyi bleek het lastig om het alternatief voor Cydia te downloaden via een legale repository. Recent heeft de ontwikkelaar chpwn de software geüpdatet naar versie 1.1 en dit was aanleiding voor iFoneguide om Pakage in hun repository op te nemen.


Use CydiaZoals we ook eerder hebben genoemd is Pakage bedoeld voor avonturiers die naast Cydia graag nog een andere package installer gebruiken. Pakage wordt ondanks de recente update officieel niet meer verder ontwikkeld. Sindsdien werkt de ontwikkelaar samen met Saurik aan de interface van Cydia. De ontwikkelaar van Pakage heeft aangegeven dat hij er zelf van overtuigd is geraakt dat men alleen gebruik zou moeten maken van Cydia. Wij laten de keuze (zolang deze legaal is) uiteindelijk graag over aan jou als lezer.

Update v1.1 van Pakage bevat in ieder geval drie verbeteringen ten opzichte van versie 1.0: het onderdeel upgrades (vergelijkbaar met Changes in Cydia) werkt, er wordt nu een controle uitgevoerd op geïnstalleerde packages en je krijgt een melding als een installatie niet gelukt is. Je kunt de laatste versie van Pakage zoals gezegd downloaden via de repository van iFoneguide: cydia.ifoneguide.nl

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 november 2009 om 11:23
Onderwerp
Categorie
Jailbreak

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.