George Costanza (Seinfeld) rijk geworden met iPhone-applicatie iToilet

Seinfeld-speler George Costanza kwam nog één keer terug in de laatste episode van Curb Your Enthusiasm. Daarin blijkt hij succes te hebben gehad met de iPhone-applicatie iToilet, maar is al zijn geld weer kwijtgeraakt.

george costanzaVoor de laatste episode van Curb Your Enthusiasm is de originele cast van de sitcom Seinfeld weer bij elkaar gebracht. In onderstaand filmpje zie je een fragment uit de tv-show, waarbij blijkt dat de eeuwige loser George Costanza ondertussen iPhone-programmeur is en rijk is geworden met de applicatie iToilet. Het is een soort SitOrSquat-applicatie waarmee je overal ter wereld een toilet kunt opzoeken. Helaas heeft George maar kort van zijn rijkdom kunnen genieten: hij had zijn geld geïnvesteerd via Bernard Madoff (veroorzaker van misschien wel het grootste beleggingsschandaal in de VS) en is nu alles kwijt.

Voor wie niet zo goed thuis is in de wereld van Seinfeld: Jerry Seinfeld schreef de sitcom samen met Larry David. Toen de serie stopte ging Larry David verder met een eigen show, waarin hij zelf de hoofdrol speelde, maar Curb Yurb Your Enthusiasm is nooit zo populair geworden als Seinfeld.

Voor de kijkers die geen tijd hebben om de volledige 6 minuten durende clip te bekijken: tussen 1:00 en 1:50 minuten gaat het gesprek over de iPhone-applicatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2009, 12:38
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.