Paddle-navigatie op de iPad

Paddle-navigatie is een handige manier om door content op de iPad te bladeren. Interactief bureau Onstuimig bedacht het voor de iPad.

paddle navigatieOnstuimig is voor ons geen onbekende: ze hebben als interactief bureau het webdesign van de iPad Planet gemaakt. Als bureau kijken ze natuurlijk ook naar de iPad, met name hoe je op zo’n apparaat makkelijk door content zou kunnen navigeren. Hou je de iPad in landscape-mode dan is deze paddle-navigatie best een goed idee: door met je linker- en rechterduim op het scherm te tappen blader je door de aanbiedingen van een drogist (hoewel je €100 voor een flesje Chanel No. 5 niet echt een aanbieding kunt noemen).

Onstuimig verwacht ook dat de applicatiemoeheid gaat toeslaan. Surfen doe je lekker met de browser, op de bank. Ze maakten voor drogisterij.nl en voetbalzone.nl twee prototypes waarbij gekozen werd voor HTML5 in plaats van Flash (logisch). Naast knoppen om vooruit en achteruit te bladeren zijn er ook knoppen mogelijk om aan je winkelmandje toe te voegen, meer informatie over een artikel op te vragen of de 3D-weergave te activeren.

Tipgever: Frank

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2010, 22:27
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.