Overal je iPhone opladen met Portable iPhone Dock

De Portable Power Dock is een betaalbare reservebatterij voor je iPhone, waarmee je onderweg je batterij weer kunt bijladen. Je krijgt er een siliconen iPhone-case bij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Portable iPhone dockDe Chinese groothandelaar Sourcingmap.com heeft een nieuwe, draagbare iPhone Dock geïntroduceerd. Hiermee kun je de iPhone opladen dankzij een 2200 mAh ingebouwde batterij. De iPhone Dock wordt geleverd met een iPhone Dock Skin Case, gemaakt van siliconen. Deze past nauwsluitend om de iPhone waardoor je deze nog steeds op zak kunt steken.

De dock is bedoeld om achter de hand te houden wanneer de normale batterij leegraakt. Is er op dat moment geen stopcontact bij de hand, dan kun je met dit accessoire de batterij weer opladen. De manier waarop je het gebruikt is dus iets anders dan externe reservebatterijen die je ook wel voor de iPod kunt krijgen en die bedoeld zijn om de gebruiksduur te verlengen, niet om de batterij op te laden. Tijdens het laden zijn alle functies bereikbaar.

De prijs is afhankelijk van het aantal: per stuk €23,75 en bij aankoop van bijvoorbeeld 30 stuks betaal je €19,14. Dat is geen geld voor een 2200 mAh-batterij. Het ding weegt 117 gram en meet 12,5 x 6 x 1,9 cm.

Meer info: Sourcingmap.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2008, 1:09
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.