Nieuw nummer van iBand: Vitality

iBand, de muziekgroep die op de iPhone en iPod touch muziek maakt, heeft een nieuw nummer gemaakt: Vitality. Het is het eerste studionummer van het drietal.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iBand Vitality YouTubeJe kunt je afvragen of de muziek van iBand er beter op is geworden sinds ze vocals hebben toegevoegd, maar origineel zijn ze in ieder geval wel. In het nieuwe nummer Vitality wordt er flink op losgezongen, met Marina op de piano en gitaar, Seb op drums en Roger op gitaar, bas en xylofoon. De bijbehorende videoclip laat zien hoe Marina de eerste cd-single inelkaar knutselt, die je in een wedstrijd kunt winnen.

In deze videoclip is de iBand voor het eerst niet te zien. Vitality is namelijk geen live-opname, maar het eerste ‘studionummer’ van iBand. Muziekinstrumenten die in dit nummer worden gebruikt zijn opnieuw Pianist, Guitarist en Drummer, allemaal afkomstig van MooCowMusic. De twee mannen hebben allebei een iPhone, Marina gebruikt een iPod touch.

Om mee te doen aan de wedstrijd, waarbij je de cd-single kunt winnen, moet je met een foto en maximaal 5 zinnen zeggen waar jij je vitaliteit vandaan haalt. Je kunt tot 25 april 2008 insturen.

Meer info: iBand.at

Hieronder de nieuwe videoclip Vitality van iBand:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 7:46
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, video, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.