O!Snap: iPhone-oordoppen slim aan je shirt klemmen

De O!Snap laat je de oordoppen van je iPhone vrij makkelijk aan je shirt haken. Achteraf gebruik je het accessoire om ze op te rollen.

O!SnapGebruik je de iPhone tijdens het sporten, dan is de kans groot dat je oordopjes af en toe in de weg gaan zitten. Tijdens het fietsen of hardlopen schiet de kabel alle kanten op, waardoor de doppen af en toe uit je oren worden getrokken. De O!Snap wil dat probleem op vrij simpele wijze oplossen. Met dit accessoire clip je de kabel vast aan je shirt, of kun je de doppen opbergen als je ze niet gebruikt.


Accessoiremakers blijven maar op zoek naar de ideale manier om je iPhone-oordoppen beter te gebruiken. We schreven eerder al over de ii Snap Strap, een simpele band voor in je nek waarmee de doppen ook beter blijven zitten. De onlangs door ons besproken Sprng pakt het weer anders aan, door je EarPods beter vast te klemmen in je oren. De nieuwe O!Snap lijkt één van de meest veelzijdige hulpmiddelen tot nu toe. Ze klemmen de dopjes aan je shirt, houden een oordop vast als je hem niet gebruikt en kunnen om je kabel worden gebonden om hem bij elkaar te houden.

In principe is de O!Snap een stuk plastic, maar je betaalt ook niet heel veel voor het accessoire. Een donatie van 8 dollar plus 2 dollar verzendkosten. Ben je er vroeg bij, dan kost de klem slechts 4 tot 5 dollar. De O!Snap lijkt daarmee een prima manier om je iPhone-doppen vast te klemmen, al is het geen innovatief meesterwerk: met een klein klemmetje kun je soms hetzelfde doen, al wat minder elegant.

https://www.youtube.com/watch?v=miBrT0mhdvM

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.