O’Reilly brengt boek met 200 beste iPhone-applicaties uit

O'Reilly heeft een boek uitgebracht, waarin de 200 beste iPhone-applicaties worden beschreven. Het boek is vooral interessant voor nieuwe gebruikers, die overdonderd worden door het aanbod in de App Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

best iphone appsUitgeverij O’Reilly staat meestal bekend om hun technische ICT-boeken, maar soms brengen ze ook een boek uit die wat meer op de massa is gericht. ‘Best iPhone Apps’ is een voorbeeld daarvan, geschreven door de Amerikaanse auteur Josh Clark. Net als bij de iPhone App Gids 2009 krijg je een omschrijving en een waardering te zien van ‘de beste’ iPhone-applicaties. Josh beweert duizenden iPhone-applicaties te hebben getest en heeft daaruit een top 200 samengesteld. Met de gekozen apps krijg je elk aspect van je dagelijks leven onder controle. De belofte van de auteur is dat je als eindgebruiker tijd bespaart omdat je zelf niet op zoek hoeft te gaan en ook nog het maximale uit je glimmende gadget haalt.

De applicaties bespreken onder andere de mogelijkheden om spelletjes te spelen, met documenten te werken, kijken welke bedrijven en bezienswaardigheden in de buurt zijn, fit blijven, reizen, nieuwe muziek ontdekken, enzovoort. Als fanatiek iPhone-bezitter kun je waarschijnlijk zelf al een reeks applicaties opsommen die je daarbij behulpzaam kunnen zijn. Wie nieuw is op het iPhone-platform kan er waarschijnlijk wel een hoop ideeën uit halen. Maar of het echt de beste zijn? Dat blijft natuurlijk een subjectieve zaak.

Het boek kost $19,99 op papier en $15,99 als e-book in PDF-formaat.

Meer info: Best iPhone Apps, The Guide for Discriminating Downloaders

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:40
Categorie iDevices
Onderwerp applicaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.