Foursquare vernieuwd iPhone

Foursquare geoptimaliseerd voor iPad

De hoofdapp van Foursquare is met een update geoptimaliseerd voor de iPad. Hiermee kun je vanaf de bank op zoek naar leuke locaties.

De Foursquare iOS-app is na een update geoptimaliseerd voor het grotere iPad-scherm. Op de iPad kun je met de app locaties bekijken, net als in de iPhone-variant. Het betreft de gewone Foursquare-app: eerder dit jaar trok Foursquare de incheckfunctie los, om hem in de Swarm-app te stoppen. Swarm is op het moment enkel geoptimaliseerd voor iPhone en iPod touch.

Foursquare Swarm

De iPad-versie van Foursquare is bedoeld om vanaf de bank te zoeken naar leuke locaties in andere steden. Je kunt daarom ook vanuit de applicatie makkelijk een andere stad selecteren. Op de voorpagina van de app staat een selectie van de meest interessante restaurants, cafés, hotels en andere plekken geselecteerd door andere app-gebruikers.

Het is vrij logisch dat Foursquare alleen de hoofd-app heeft aangepast voor de iPad. In deze app kun je immers op zoek naar andere plekken en zien wat app-gebruikers vonden. De Swarm-app zit anders in elkaar: hiermee check je enkel in op bepaalde locaties, waardoor hij zich beter leent voor de iPhone of iPod touch. Om hier optimaal gebruik van te maken heb je namelijk gps nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2014, 21:00
Categorie Apps
Onderwerp foursquare

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.