OMG Case: iPhone-case licht op wanneer je wordt gebeld

De OMG Case is een iPhone-case die oplicht wanneer je wordt gebeld of een pushbericht krijgt. De LED-lampen veranderen zolang ze aanstaan constant van kleur.

OMG CaseDe OMG Case lijkt in het eerste opzicht een gewone iPhone-case, maar zodra je een pushbericht krijgt of wordt gebeld worden er opeens LED-lichtjes op de achterkant geactiveerd. Hierdoor valt je iPhone een stuk meer op, of zie je makkelijker dat je iPhone afgaat. De case heeft geen aparte accu nodig. Omdat je de case aansluit op de 30-pin-connector van je iPhone, kan hij hier ook gebruik van maken als stroomvoorziening. Ideaal is dit alleen niet: omdat de 30-pin-connector wordt gebruikt voor de LED-verlichting, kun je de iPhone niet zomaar opladen.

Wanneer je wordt gebeld of een bericht krijgt, begint de LED-verlichting met verschillende kleuren op te lichten. De verlichting lijkt vooral fel te zijn bij de onderkant van de iPhone, waar hij ook is verbonden met je dock-connector. Heel handig is dat niet: dat is uitgerekend de plek waar je de iPhone waarschijnlijk vasthoudt, waardoor lang niet iedereen je case goed zal zien.

Je kunt de OMG Case bestellen met verschillende afbeeldingen op de achterkant voor $29,95 per stuk. Laat je de case naar Nederland of België sturen, dan ben je minstens $5,95 aan verzendkosten kwijt. De case wordt 3 á 5 dagen na bestelling jouw kant opgestuurd.

Zoek je een iets neutraler alternatief, dan is er ook het Kickstarter-project Flashr. Of dit project zijn beoogde minimumbedrag zal behalen moet alleen nog blijken.

Je kunt trouwens ook je iPhone laten oplichten, zonder dat je er een speciale case voor koopt. Dit doe je door te gaan naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid en daar ‘LED-flits bij melding’ in te schakelen. Dit zorgt ervoor dat de cameraflitser van je iPhone licht maakt zodra je wordt gebeld of een bericht krijgt Dit ziet er wel iets minder spectaculair uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2012, 17:35
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.