Officieel: WWDC op 11 juni 2012 in San Francisco

Apple heeft bekendgemaakt dat WWDC dit jaar op 11 juni 2012 gehouden zal worden. Apple gebruikt deze ontwikkelaarsconferentie vaak ok nieuwe producten aan te kondigen. Wat er dit jaar getoond zal worden is nog niet bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WWDC 2012Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor WWDC 2012. Deze conferentie zal van 11 tot en met 15 juni georganiseerd worden in San Francisco. Apple gebruikt de WWDC-conferentie vaak om nieuwe producten aan te kondigen. Zo werden er tijdens voorgaande conferenties verschillende iPhones onthuld. Het moet nog blijken of er dit jaar een iPhone uit de doeken wordt gedaan tijdens WWDC.

Volgens Apple zal er op WWDC in ieder geval nieuws gedeeld worden over iOS en OS X Mountain Lion. Deze besturingssystemen hebben veel met elkaar te maken: OS X Mountain Lion maakt het mogelijk om een aantal iOS-functies op een Mac te gebruiken. Gezien ook iOS besproken zal worden, komen we wellicht meer te weten over iOS 6.

Wat er precies getoond zal worden is nog niet duidelijk. Voorgaande WWDC’s draaiden vaak om de iPhone, maar vorig jaar was dit niet geval. Toen kwam de iPhone ook pas in het najaar uit, in plaats van de zomer. Het moet daarom nog blijken of de volgende iPhone ook in herfst onthuld zal worden, of dat dit wederom op WWDC zal gebeuren.

Ontwikkelaars kunnen proberen om kaartjes te kopen via Apple’s officiële WWDC-site voor $1599 per stuk. De tickets zijn na twee uur uitverkocht. Dit in recordtijd: in 2010 duurde het een dag totdat kaartjes voor WWDC waren uitverkocht, iets dat in 2011 na een halve dag het geval was.


Poll niet zichtbaar? Klik op deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 20:46
Categorie Apple
Onderwerpen wwdc 2012, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.