Mobile Down South: nieuw app-evenement op 10 mei 2012 in Eindhoven

Mobile Down South vindt plaats op 10 mei 2012 in Eindhoven. Tijdens het evenement worden app-ontwikkelaars en designers samengebracht om te praten over het maken van apps in Zuid-Nederland.

mobile down south“Alles rond apps gebeurt in Amsterdam”, zeggen mensen wel eens. Maar Mobile Down South wil laten zien dat er ook in het zuiden van het land genoeg te beleven valt. Op 10 mei 2012 wordt een evenement voor mobiele ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers georganiseerd. Het evenement vindt plaats in Seats2meet (Strijp-S) in Eindhoven en er zijn nog kaarten te koop. Je betaalt nog geen 100 euro voor een volgepropte dag met sprekers, workshops, barcamp, een lunch en netwerkborrel. Op het programma staan onderwerpen als prototypen van je mobiele applicatie, snel ontwikkelen met PhoneGap en ontwikkelen voor een two-screen platform (mobiel en tv).


Het programma biedt genoeg voor ontwikkelaars en designers. Zo is de eindhovense school, waar opleidingen op het gebied van grafimedia worden gegeven, ook aanwezig op het evenement. Kan je niet langskomen, dan is er een social media-backchannel, zodat je toch gedurende de dag op de hoogte bent van wat er speelt. Via een Meetup-groep kun je aangeven dat je aanwezig bent, zodat je meteen kunt zien wie er komt. Niet alleen iOS komt aan bod, maar er is ook voldoende aandacht als je de mogelijkheden van Android wilt ontdekken. Mobile Down South is een initiatief van een aantal app-ontwikkelaars en -bedrijven uit de regio, die het evenement zonder winstoogmerk organiseren.

Meer weten? Op mobiledownsouth.com staat alle informatie. Belgen zijn natuurlijk ook welkom!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 april 2012 om 13:09
Categorie
Round-up
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.