Oceanhorn Game of the Year

Oceanhorn krijgt nieuw eiland en laat je vissen

De Zelda-achtige iOS-game Oceanhorn heeft een update gekregen. Je kunt nu een nieuw eiland bezoeken en vissen in een mini-game.

Oceanhorn Game of the YearDat we onder de indruk waren van iOS-game Oceanhorn moge duidelijk zijn: het was vorig jaar immers onze favoriete iPhone-game. Dat de game vandaag een grote 2.0-update heeft gekregen is daarom ook goed nieuws. Hierin wordt maar liefst 4 uur aan extra speeltijd toegevoegd, plus een speciale minigame waarin je moet vissen.

De Oceanhorn-update stuurt je naar The Island of Whispers, waar je middenin een spookverhaal wordt gegooid. Als we onderstaande trailer mogen geloven, biedt dit eiland meer van de vertrouwde spelformule: je mag wederom monsters verslaan en puzzels oplossen, alsof je een traditionele Zelda-game speelt.

Het nieuwe visspelletje in Oceanhorn moet de game een wat lange levensduur geven. Oceanhorn is namelijk een vrij standaard éénspelerspel, waar je eigenlijk wel mee klaar bent zodra hij is uitgespeeld. De nieuwe visgame laat je het echter opnemen tegen de scores van andere spelers, waardoor Oceanhorn de allure krijgt van een highscorespelletje.

Naast de nodige nieuwe content bevat Oceanhorn 2.0 ook technische verbeteringen. De game ondersteunt bijvoorbeeld eindelijk de 64-bits-processor van de iPhone 5s, iPad Air en iPad mini Retina. De grafische prestaties van het spel moeten fiks zijn verbeterd en op de iPhone 5s wordt er nu gebruikgemaakt van anti-aliasing.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2014, 10:48
Categorie Apps
Onderwerp oceanhorn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.