O2 wil iPhone-abonnement met videobellen aanbieden

De Britse operator O2 heeft een nieuwe tarievenlijst uitgebracht, waarin de mogelijkheid van videobellen als een van de sleutelfuncties wordt genoemd. Onwetendheid of per ongeluk alvast toegevoegd?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

video callsDe Britse operator O2 heeft een nieuwe tarievenlijst voor abonnementen uitgebracht. Daarin wordt ook melding gemaakt van videogesprekken, als één van de key features. In de iPhone 3.2 beta-firmware zijn wel verwijzingen gevonden naar de mogelijkheid om videogesprekken te voeren, in de iPad is ruimte gemaakt voor een camera aan de voorzijde en Apple heeft de benodigde patenten al klaarliggen.

Maar eerlijk gezegd: geruchten over videogesprekken bestaan al erg lang en komen bij elke nieuwe iPhone weer ter tafel. Eerst maar eens zien of het deze keer wél werkelijkheid wordt. Trouwens: de Nederlandse iPhone-tarievenlijst van T-Mobile vermeldde al de tarieven voor MMS-berichten voordat die functie überhaupt op de iPhone beschikbaar was. En ook staat videobellen al maandenlang in de iPhone-tarievenlijst van T-Mobile terwijl dat niet eens op de iPhone mogelijk is. Om de O2-tarievenlijst te kunnen bekijken heb je een Britse proxy nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2010, 17:27
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.