Tien dagen gratis voetbalwedstrijden op de iPhone kijken bij Sport 1

Sport1 stelt je in staat om 10 dagen lang gratis naar voetbalwedstrijden te kijken.

sport1 kijkdagenIn het verleden heeft Sport 1 wel eens wedstrijden gratis uitgezonden. Vanaf dit weekeinde pakken ze nog eens extra uit met 10 dagen kijkplezier: van 5 maart tot en met 15 maart kun je diverse voetbalwedstrijden live meebeleven. Vanavond kun je van 20:45 tot 23:00 uur (incl. nabeschouwing) kijken naar AS Roma – AC Milan en vanaf 22:00 uur staat Real Madrid – Sevilla op het programma. De lijst met gratis wedstrijden is steeds te bekijken op de website.

Om de stream te starten moet je op m.live.sport1.nl zijn, waar je op de titel van de wedstrijd kunt aantikken om de stream te starten. Je kunt de wedstrijden ook via je computer kijken, maar op de iPhone kijken is waar het ons natuurlijk om gaat.

Er gelden wel een paar voorwaarden: je moet vooraf een account aanmaken en het aantal gelijktijdige kijkers is gelimiteerd. Daarom is het verstandig om een kwartier voor aanvang van de wedstrijd alvast de stream te starten. Ook kun je op de eerder genoemde websitelink een stream alvast reserveren als de knop groen kleurt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2010, 22:02
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.