NueVue iPhone- en iPad-hoezen verwijderen bacteriën van scherm

Speciale hoezen voor de iPhone en iPad van Nuevue verwijderen bacteriën van het scherm met een speciale, afstotende laag.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nuevue iPhone bacterienHet Britse NueVue heeft op technologiebeurs CES een reeks nieuwe hoezen voor de iPhone en iPad geïntroduceerd, met daarin een schermreinigende laag die je iDevice automatisch schoonmaakt als je hem er insteekt en uithaalt. De binnenkant van de hoes is bedekt met een bacteriën afstotende laag, die volgens NueVue tot 99 procent van alle bacteriën op het scherm verwijdert. Deze techniek lijkt erg op het bacteriën-werende Gorilla Glass dat Corning op CES 2014 aankondigde.

Nuevue iPadiOS-accessoires die je scherm voor je schoonmaken hebben we al eerder gezien: Apple’s eigen Smart Cover maakt een groot deel van het scherm schoon, waardoor je geen vetvlekken ziet zitten. NueVue stelt echter de eerste case te hebben die bacteriën op een iDevice verwijdert.

NueVue wil de hoezen “binnenkort” verkopen voor 50 dollar. In eerste instantie zal de case beschikbaar zijn voor de iPhone, iPad en iPad mini.

Het nieuwe Gorilla Glass van Corning biedt bescherming tegen bacteriën op vergelijkbare wijze. Kiest Apple ervoor om dit vernieuwde glas te gebruiken voor de iPhone, dan kan het zomaar dat bacteriën worden geweerd zonder het gebruik van een NueVue-case.

MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2014, 16:00
Categorie Accessoires
Onderwerp ces 2014

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.