Nieuwe spyfoto’s van iPhone 2.0: dunner, meer kleuren en videochat

Op Crunchgear zijn opnieuw spypics verschenen van de nieuwe generatie iPhone. Deze keer zijn de iPhones zwart en rood, voorzien van videochat en stereospeakers. Het materiaal lijkt afkomstig van een reclamecampagne van AT&T.

iPhone 2.0 foto\'s CrunchgearCrunchGear, toch niet de meeste actieve leverancier van gelekte Apple-producten, heeft foto’s onderschept die afkomstig lijken uit een reclamecampagne, mogelijk van AT&T. Op de foto’s zijn een 16GB zwarte en rode (PRODUCT)RED iPhone te zien, met een videochat-demonstratie. Dit model is dunner dan het huidige model, met een MacBook Air-achtige rand. Er zitten stereospeakers aan de achterkant.

AT&T ReclameVorige keer, bij onze witte iPhone-spyshots, was Gizmodo de website die het hardst riep dat ze fake waren. Bij deze foto’s is rivaal Engadget de eerste om te roepen dat het allemaal nep is. Blijkbaar hebben de gadgetsites zich gesplitst in twee kampen: de ene groep verwacht een witte bollere iPhone en de rood/zwarte groep een platter model met videocam. Volgens Engadget is er geen camera aan de voorzijde waarmee je kunt videochatten. En de bijschriften voor Exchange en iChat zijn zo slecht, dat ze het verhaal ongeloofwaardig maken. Apple zou bijvoorbeeld bezig zijn met iChat voor Windows. En de layout van de reclamepagina is ook anders dan zoals Apple het zou doen.

Achterkant iPhone CrunchgearCrunchgear is natuurlijk van mening dat de foto’s wel echt zijn. Zij hebben de foto’s ontvangen van een tipgever. Dat de afbeeldingen mogelijk afkomstig zijn uit een AT&T-reclamecampagne is af te leiden uit de volgende tekst:

Video just became a little more fun. Start a real time video chat with other AT&T subscribers via 3G networking, or with iChat buddies via WiFi. The video calling revolution has begun.

Via: CrunchGear

Thanks, Igor!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2008, 12:20
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.