Nieuwe orders voor iPad 3G verzonden rond 7 mei

Nieuwe orders voor de iPad 3G worden rond 7 mei verzonden. Afgelopen weekend paste Apple zijn online store aan met de nieuwe datum, zo ontdekte een lezer van gadgetblog Gizmodo.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3G in Apple Store (VS)Nieuwe orders voor de iPad 3G worden rond 7 mei verzonden. Afgelopen weekend paste Apple zijn Amerikaanse online store aan met de nieuwe datum, zo ontdekte een lezer van gadgetblog Gizmodo. De nieuwe datum lijkt alleen te gelden voor nieuwe bestellingen en niet voor mensen die al eerder een iPad 3G hebben besteld. Zij ontvangen hun iPad naar verwachting eind deze maand.

In eerste instantie zou de iPad 3G al rond eind april verkrijgbaar zijn, maar afgelopen maandag maakte Apple bekend dat het moeite heeft om aan de vraag naar het apparaat te kunnen voldoen. Daarom is de beloofde internationale lancering van beide modellen met 1 maand uitgesteld, naar eind mei. Van de iPad met Wi-Fi, die sinds begin deze maand in de Amerikaanse schappen ligt, zijn inmiddels meer dan een half miljoen exemplaren verkocht.

Het is nog altijd onduidelijk wanneer de iPad naar Nederland komt. Afgelopen weekend dacht een nieuwe campagne van Chocomel daar antwoord op te geven, maar een medewerker van Apple Benelux verklaarde tegenover iPad Planet dat ook zij niet meer weten dan wat er vanuit Apples hoofdkantoor in de Verenigde Staten wordt gecommuniceerd.

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2010, 13:50
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.