Nieuwe geruchten over iChat Mobile

Apple heeft een webpagina voor iChatMobile aangemaakt, die doorlinkt naar de algemene pagina voor iChat. Mogelijk zijn het aanwijzingen dat er een mobiele versie van iChat voor de iPhone (of de iSlate) aankomt, maar niets is zeker.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ichat mobileWie van geruchten houdt, komt de afgelopen dagen behoorlijk aan z’n trekken. Schijnbaar nietszeggende details kunnen tot een complete lijst aan speculaties leiden. Zo heeft 9to5mac ontdekt dat de webpagina http://apple.com/ichatmobile altijd een 404-melding gaf. Sinds kort is de pagina echter nieuw aangemaakt en linkt door naar Apple’s iChat-pagina voor de Mac. “Ach, niets bijzonders”, zullen de laconieke types zeggen (waaronder de schrijver van dit stukje). Maar 9to5Mac denkt dat er meer aan de hand is: het is een placeholder voor een nieuw product! Een iChat-achtige webapplicatie voor de iPhone wellicht? Of een native applicatie zoals Meebo? Een chatfunctie in iPhone OS 4.0?

En wordt die iPhone met ingebouwde iSight-camera dan eindelijk waarheid? Een andere mogelijkheid is dat iChat Mobile bedoeld is voor de iSlate-tablet, om onderscheid te kunnen maken met de volledige versie van iChat, die onder Mac OS X draait. Op 26 januari weten we vast meer.

Via: 9to5mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2009, 22:17
CategorieΓ«n Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.