Newsweek speculeert over grotere iPad-familie

Volgens een hoogleraar die Newsweek interviewde, gaat Apple deze herfst een familie van iPads uitbrengen: grotere en kleinere modellen dan het huidige formaat iPad.

ipad formaatNewsweek heeft deze week een artikel, waarin wordt uitgelegd waarom de iPad zo geweldig is. Het artikel is geschreven door Dan Lyons, de man die bekend werd als ‘Fake Steve Jobs’.

Het artikel bevat informatie die we langzamerhand wel kennen: het is een geweldig apparaat, het gaat de wereld veranderen en het is elke cent waard die je ervoor moet betalen. Aan het eind van het artikel doet hoogleraar (en tech-trendwatcher) Paul Saffo van Stanford University een voorspelling: hij verwacht dat Apple een complete iPad-familie gaat uitrollen, met een kleintje ter grootte van een paperback-boek en een groter model met een omvang van twee tijdschriftpagina’s. De timing daarvoor is komende herfst.

Omdat zo’n groot apparaat wel wat onhandelbaar wordt, zijn er in de toekomst nog andere oplossingen: er zijn oprolbare schermen mogelijk, zodat je je tablet als een rol papier op zak kunt steken. Maar dat kan nog wel een hele tijd duren, denkt Saffo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2010, 17:29
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.