iPad Camera Connection Kit vanaf vandaag te koop voor 29 dollar

De Camera Connection Kit voor de iPad is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 29 dollar. Met dit accessoire kun je foto's vanaf een camera of SD-kaartje importeren.

ipad camera connection kitToen Apple ruim twee weken geleden startte met het preorderen van de iPad, bleken alle accessoires ook meteen te bestellen. Behalve de iPad Camera Connection Kit, een hulpmiddel om foto’s op de iPad te importeren. Vanaf vandaag is de iPad Camera Connection Kit eindelijk wΓ©l te koop: hij wordt geleverd vanaf eind april en kost $29.

camera connection kitVoor dat geld krijg je een soort geheugenkaartlezer met een kabeltje die je op de camera kunt aansluiten. Er zijn twee manieren om foto’s te importeren: door een SD-geheugenkaartje in de Camera Connection Kit te steken, of door de camera met de meegeleverde kabel aan te sluiten op de iPad. Het accessoire ondersteunt foto’s in JPEG- en RAW-formaat. Wel is onduidelijk of je ook andere bestanden op het geheugenkaartje kunt benaderen (dus niet alleen foto’s). Als dat het geval is, kun je een 16GB iPad makkelijk uitbreiden met een paar goedkope 32GB SD-kaartjes om meer films en muziek tot je beschikking te hebben.

Meer info: iPad Camera Connection Kit ($29)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2010, 17:04
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.