News.me Exposé laat vrienden het nieuws bepalen

News.me is een nieuwe dienst gestart: Exposé. Hiermee kunnen vrienden ook op de desktop bepalen welk nieuws het meest interessant is en wat ze ervan vinden. De News.me iPhone-app bestond al langer.

news me exposeNews.me is een bekende nieuws-app voor iPhone en iPad, waarmee je nieuws in beeld krijgt die door je vrienden op Twitter en Facebook is gedeeld. Nu is er een nieuwe online dienst, die op een vergelijkbare manier werkt. Je vrienden bepalen wat het belangrijkste nieuws is. De browser-bookmarklet laat je zien hoe een nieuwssite eruit zou zien, als je vrienden de redacteuren waren. Je ziet er meteen de commentaren van vrienden bij. Door de werkwijze van News.me kom je ook bij nieuwsartikelen terecht, die je zelf niet zo snel zou ontdekken. Vanuit News.me Exposé spring je snel naar de artikelen op willekeurig welke site.

news me toolsDe dienst is te beschouwen als een sociale laag over het totale nieuwsaanbod. De functionaliteit van News.me is nog steeds hetzelfde gebleven, maar wil je op de desktop een soortgelijke ervaring, dan kan dat nu. Praten veel mensen in je netwerk over een bepaalde nieuwsgebeurtenis, dan zie je snel welke artikelen relevant zijn en wat ze ervan vinden. Vrienden hoeven geen gebruiker van News.me te zijn; als ze linkjes op Twitter en Facebook posten is dat genoeg om ze in jouw News.me-overzicht te laten verschijnen.

Downloaden: News.me voor iPhone (gratis)
Meer info: News.me Exposé

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2012, 14:01
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.