Element Case brengt Vapor Dock voor iPhone uit

Element Case heeft na de Vapor-case ook een dock voor de iPhone uitgebracht. De Vapor Case voor iPhone is gemaakt van aluminium.

ElementCase-VaporDockDe Vapor-case voor de iPhone was al een groot succes. Deze aluminium bumpercase werd zelfs meermaals geïmiteerd. Nu is er een bijbehorende dock, die ook van aluminium gemaakt en bovendien het geluid van je speakers versterken. Element Case is als bedrijf gevestigd in Californië, waar ze de producten ontwerpen. De Vapor Dock is geschikt voor de iPhone en iPod.

ElementCase-VaporDock-kabelmanagementJe kunt er je iOS-apparaten zowel mee opladen als synchroniseren. De dock heeft een verborgen kabelsysteem en kleine openingen en luchtkanalen, die ervoor zorgen dat het geluid wordt versterkt. Je kunt de iPhone erin steken, terwijl er nog een case omheen zit. Wie interesse heeft om er eentje te gaan kopen, mag alvast gaan sparen: Element Case levert goede kwaliteit met een prijskaartje: 120 dollar. Je kunt kiezen uit zilver of zwart, met een satijnachtige afwerking. Rubberen voetjes voorkomen dat de dock verschuift op je bureau. Er wordt een USB-kabelconnector meegeleverd.

Meer info: Element Case

ElementCase-VaporDock-met-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2012, 8:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.