Navigon Apple Watch

Navigon geeft parkeeradvies in Amsterdam en laat je navigatie starten vanaf Apple Watch

Navigon heeft een handige update gekregen. De navigatie-app ziet nu ook vrije parkeerplaatsen in de straten van Amsterdam. Bovendien kun je allerlei informatie over je reizen delen met vrienden en start je een route vanaf je Apple Watch.

Navigon Benelux-icoon.De navigatie-app Navigon is vandaag bijgewerkt en heeft een paar handige nieuwe functies gekregen heeft. Ten eerste is de dekking van de Street Parking-functie uitgebreid naar nog meer Duitse steden en enkele andere steden over de rest van de wereld, waaronder Amsterdam. Het starten van de navigatie gaat nu ook in een handomdraai, omdat dit nu mogelijk is vanaf de Apple Watch.

Zoek een parkeerplaats in Amsterdam

Met de Street Parking-functie zie je op een kaartje door middel van kleuren hoe groot de kans is op een vrije parkeerplaats in de buurt van je bestemming. Deze functie was eerst alleen beschikbaar in Berlijn, München, Hamburg, Stuttgart, Keulen en Bonn, maar is nu aan nog meer steden toegevoegd. Amsterdam is de eerste Nederlandse stad waarin deze functie werkt. Andere toegevoegde steden zijn onder andere Los Angeles, San Francisco, Parijs en Londen. Voor de Apple Watch-bezitters is er nu ook goed nieuws: je kunt nu direct vanaf de smartwatch een route starten naar je favoriete bestemmingen, zonder dat je hiervoor je iPhone hoeft te gebruiken.

Parkeren in de straat met Navigon. Filteropties voor parkeren in de straat met Navigon

Ook nieuw is Trip Log. Deze optie geeft gedetailleerde informatie over de meest recente reis, waaronder de afstand, reistijd en snelheid. Je kunt deze reizen vervolgens delen met vrienden op bijvoorbeeld Facebook. De laatste 25 trips worden automatisch opgeslagen, waardoor er geen extra handeling vereist is. Tot slot wordt bij het onderdeel Traffic Live nu informatie over de positie van een gebeurtenis op je route aangegeven. Denk hierbij aan een ongeluk die je op je route nadert. Traffic Live moet wel via een in-app aankoop van €12,99 aangeschaft worden.

Heb je de Navigon-app nog niet maar heb je er wel oren naar, dan geldt er nu een leuke kerst-actie. De Europa-kaart van Navigon kost vanaf vandaag tot 4 januari 2016 €49,99, €30 goedkoper dan normaal. De Navigon Benelux-kaart kost nog steeds €39,99, waardoor je voor een tientje meer dekking hebt voor heel Europa.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2015, 13:51
Categorie Apps
Onderwerpen navigeren, navigon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.