Museum neemt iPhone al op in collectie

Het Museum voor Communicatie in Den Haag heeft de iPhone nu al opgenomen in de collectie. Omdat de iPhone nog niet in Nederland is, willen ze mensen alvast laten kijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone in museum voor communicatieHet Museum voor Communicatie in Den Haag heeft de iPhone opgenomen in de collectie. Ze hebben het toestel vanuit de VS laten toesturen en hebben daarmee een primeur: de eerste iPhone die in een museum wordt getoond.

De opstelling is nog de hele zomer te zien. Het museum heeft de iPhone in de collectie opgenomen, omdat het toestel voorlopig nog niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Belangstellenden die geen iPhone-vrienden hebben, kunnen in het museum alvast een kijkje nemen. Het Museum voor Communicatie laat naast historische ontwikkelingen rond de telefoon ook actuele trends zien, dus de iPhone past daar prima in.

In de vitrine met de iPhone zijn ook YouTube-filmpjes te zien, waarin het gebruik van de iPhone wordt uitgelegd. Daarnaast biedt het museum gratis kartonnen iPhones aan voor de knutselaars. Wie snel is kan nog naar de tentoonstelling We bellen! over 125 jaar telefonie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 14:06
Categorie Achtergrond
Onderwerp museum

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.