Mophie Juice Pack Dock laadt iPhone met case

De Mophie Juice Pack Dock is een iPhone-dock die je in combinatie met de Mophie Juice Pack kunt gebruiken.

mophie-juice-pack-groenDe Mophie Juice Pack Dock is een oplossing voor mensen die een Mophie Juice Pack hebben en nog op zoek zijn naar een geschikte dock. Bij de Juice Pack kost het nog wel eens moeite om de iPhone na gebruik weer te verwijderen. Wie daarom liever de iPhone in de Juice Pack wil laten zitten, kan het hele pakketje meteen in deze dock zetten. Hij is vanaf 16 december verkrijgbaar, kost $49,95 en werkt alleen met de Juice Packs voor de iPhone 5 en iPhone 5s.

Twee laadpinnen maken bij het plaatsen meteen contact met de micro-usb-poort onderin de Juice Pack, waardoor je de iPhone zonder moeite uit de dock kunt halen. Volgens de makers lukt dat zelfs met één hand. Je krijgt 1 jaar garantie op deze dock, waarmee je tijdens het laden bijvoorbeeld kunt facetimen, terwijl de iPhone stevig in de dock staat.

Voorlopig is de Mophie Juice Pack Dock in pre-order te bestellen op de website van Mophie zelf (hou rekening met verzendkosten), maar we gaan er vanuit dat deze dock ook snel bij Nederlandse en Belgische distributeurs te koop zal zijn.

mophie-juice-pack-dock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2013, 20:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.