MijnTele2 App voor iPhone werkt dataverbruik direct bij

MijnTele2 App is vernieuwd voor iPhone. De app werkt het dataverbruik nu direct bij, zodat je meteen ziet hoeveel MB je over hebt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

MijnTele2 App iPhoneDe officiële belstatus-app van Tele2 is vernieuwd voor de iPhone. Het vernieuwde ontwerp springt het meest in het oog. Dat is aangepast op iOS 7 en maakt nu gebruik van strakke en heldere kleuren. Maar het is niet het aspect van de update waar je als abonnee van Tele2 het meest aan hebt. MijnTele2 App voor iPhone werkt voortaan namelijk je dataverbruik direct bij. Zo hoef je geen uren te wachten voordat je ziet of je nog MB’s over hebt.


Bij andere telecomproviders gaan er soms uren aan vooraf voordat het dataverbruik wordt bijgewerkt in de applicatie. Dan heb je in de middag gereisd en gebruik gemaakt van Facebook en YouTube, maar zie je pas in de avond je bijgewerkte dataverbruik. Dat mag in MijnTele2 App dus niet meer voorkomen. Het internetverbruik van je bundels wordt direct bijgewerkt, zodat je meteen ziet hoeveel MB’s je die maand nog over hebt. De Extra Internetbundels geven je nu ook inzicht in het verbruik.

Verder zie je in de applicatie nu ook die je buiten je bundel hebt gemaakt. Niet alleen achteraf, maar ook van je lopende periode.

MijnTele2 App iPhone schuifmenu MijnTele2 App verbruik direct bijgewerkt

Hoewel de MijnTele2 App voor iPhone is voorzien van een nieuw uiterlijk, houdt de applicatie je verbruik en factuuroverzicht wel overzichtelijk. Je benadert alle informatie vanuit een schuifmenu. Een veilige keuze: het vorige week totaal vernieuwde My Vodafone werd door onze lezers zwaar bekritiseerd om zijn nieuwe, speelse bediening.

Downloaden: MijnTele2 App (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Tipgever: Daan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.