MiFrame: fotolijst voor de iPad

De miFrame is een aluminium fotolijstje voor de iPad. De houder geeft je iPad een mooie uitstraling als je deze als fotolijstje op je bureau of nachtkastje wilt neerzetten. De houder is verkrijgbaar voor iPad 1 en 2 en kost 80
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

miframe-zilverMisschien dacht je bij de aanschaf van je iPad wel: die kan ik tussendoor mooi als digitaal fotolijstje gebruiken! Maar daarna kwam het er niet want van, want een losse iPad op je bureau ziet er nog steeds uit als… een losse iPad. En een traditionele iPad-houder ziet er al snel te technisch uit. Striped Sail heeft nu een miFrame ontwikkeld, een behuizing die ervoor zorgt dat je iPad er veel meer als een digitaal fotolijstje uit gaat zien. Voor 80 dollar bestel je de houder, die vooral bedoeld is voor situaties waarbij je de iPad langere tijd als fotolijstje wilt gebruiken. Om de iPad uit het frame te halen moet je namelijk de voorkant van de fotolijst verwijderen en dat kost wel wat moeite. Ook kun je de miFrame niet aan de muur hangen.

Maar heb je een fotostudio of een grafisch ontwerp bureau, dan kan het best zijn dat je de iPad langere tijd wilt gebruiken om foto’s van je werk te tonen. De houder is verkrijgbaar in zwart of zilver en is gemaakt van aluminum. Hij is staand of liggend te gebruiken en je kunt er ook meteen je iPad mee opladen. Als je de iPad niet in de miFrame hebt staan, kun je deze gebruiken als een niet-digitaal fotolijstje. Je stopt er in dat geval gewoon een normale foto in.

Meer info: miFrame

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2011, 0:58
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.