Meer dan 60 Macworld-presentaties nu gratis online

Meer dan 60 presentaties van Macworld 2008 staan nu online. In sessies waarvan sommige ruim 6 uur duren, word je bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen op het Mac-platform.

Gelukkig is het weekend en dus voor de meeste mensen tijd om de nieuwste hacks uit te proberen of… om eens lekker te gaan zitten voor een serie Macworld-presentaties. Als je niet in de gelegenheid was om in januari Macworld in San Francisco te bezoeken (of gewoon geen zin had om daarvoor ruim $1.000 neer te tellen) kun je nu gratis kijken naar meer dan 60 presentaties.

Macworldencore.com deelde op Macworld al flyers uit met de boodschap dat de sessies vanaf 8 februari online zouden staan. Voor bezoekers van iPhoneclub zal de iPhone Super-Session van Ben Long en Christopher Breen met meest interessant zijn. Bereid je voor op een ruim 2 uur durende presentatie (2:04:36 uur) waarin je wordt bijgepraat over populaire en minder populaire hacks. Er zijn ook sessies over iPod en podcasting, Office 2008 voor de Mac, fotografie en het gebruik van Automator om taken te automatiseren. Echt de moeite waard om een paar sessies te bekijken! Maar bereid je voor op een lange zit: de sessie over Office 2008 duurt bijna 7 uur en de Digital Photography Safari duurt 6 uur.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2008, 15:50
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.