Logitech kondigt nieuwe toetsenborden en hoezen voor iPad Air aan

Logitech heeft nieuwe toetsenborden en hoezen voor de iPad Air aangekondigd. Een hoes kost 50 euro, een toetsenbordcase 100-150 euro.

fabricskinTja, eigenlijk zitten we vooral te wachten op meer details over de Logitech Powershell. Maar ondertussen gaat het nieuws over de gewonere accessoires van Logitech ook gewoon door. Logitech heeft een serie nieuwe cases, covers en toetsenbordhoezen voor de iPad Air aangekondigd. Dat is mooi op tijd voor de introductie van de nieuwe iPad, die op 1 november gepland staat. Alle accessoires zijn ultradun uitgevoerd, zodat je vederlichte iPad Air niet alsnog een pakket ter grootte van een MacBook Pro wordt.

De accessoires heten Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Folio en Logitech Folio Protective Case. Ze lijken op producten die Logitech al eerder op de markt bracht voor eerdere iPad-generaties. Het Ultrathin Keyboard Folio (€100) is een toetsenbordhoes met ingebouwde Bluetooth, die de iPad aan beide kanten beschermt. Er is een SecureLock aanwezig voor extra veiligheid, maar met een gewicht van 425 gram wordt het gewicht van de iPad Air wel bijna verdubbeld. Iets lichter is de Logitech Ultrathin Keyboard Cover (€100) van aluminium. Daarin kun je je iPad rechtop zetten en aan één kan beschermen.

logitech-ultrathin-keyboard-folio

Vind je deze accessoires te duur, dan is er de Logitech Folio Protective Case (€50): een beschermhoes zonder toetsenbord. En tenslotte is er nog de Logitech FabricSkin Keyboard Folio ($150), een Bluetooth-toetsenbord met waterafstotende hoes. Je kunt de iPad Air onder twee verschillende hoeken zetten tijdens het typen. De FabricSkin weegt ook 425 gram en gaat drie maanden mee op een batterij. Alle producten zijn te vinden op de Nederlandse webpagina van Logitech.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2013, 12:55
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.