Lightclip: maak van je iPhone-flitser een nachtlampje

Door de Lightclip op je iPhone te bevestigen kun je de LED-flitser als nachtlamp gebruiken. Het spookkapje verspreidt het licht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

LightclipDat je de LED-flitser van de iPhone kunt gebruiken voor meer dan alleen fotograferen bewezen iPhone-hoezen zoals de Sparx al, door je iPhone licht te laten geven bij binnenkomende notificaties. Op Shapeways is nog een alternatieve gebruikswijze te vinden in de vorm van een wit, doorzichtig spook genaamd de Lightclip. Door deze op je iPhone te clippen kun je de flitser gebruiken als nachtlampje. Een ideaal accessoire, zo op de Dag van de Slaap.

Het plastic van het spookje verzwakt en verspreidt het licht, waardoor je niet naar een felle flitser hoeft te kijken. Je hoeft je iPhone vervolgens alleen maar op zijn scherm te leggen om het lampje ‘s nachts te gebruiken. Bij een constant brandende flitser is het overigens wel verstandig om minstens je iPhone aan een oplaadkabel te leggen. Besef daarnaast dat de flitser hier niet voor bedoeld is, waardoor het onduidelijk is wat langdurig gebruik van het licht met het lampje in je iPhone zal doen.

Je kunt de Lightclip op Shapeways bestellen voor 15 euro, plus 6 euro verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2013, 15:42
Categorie Accessoires
Onderwerp shapeways

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.