Lexmark maakt all-in-one printer met iPhone- en MobileMe-koppeling

Lexmark heeft een all-in-one printer uitgebracht waarmee je een koppeling met MobileMe kan maken. Vanaf het display heb je toegang tot je MobileMe-bestanden. Foto's rechtstreeks printen vanaf de iPhone kan ook, met de applicatie LexPrint.

lexmark iphone mobilemeLexmark heeft een all-in-one printer met touchscreen aangekondigd, waarmee je foto’s vanaf je iPhone kunt printen. In de App Store kun je de gratis LexPrint-applicatie downloaden, waarmee je draadloos vanaf een iPhone of iPod touch foto’s kunt printen. De all-in-one heeft ook de beschikking over MobileMe SmartSolution, een oplossing waarbij de printer in direct contact staat met je online bestanden.

Op het touchscreen van de printer heb je toegang tot de online bewaarde foto’s. En terwijl je bij de printer op de afdrukken staat te wachten blijf je meteen op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws, want het schermpje toont recente berichten van de Apple RSS-feeds (Apple Hot News).

Lexmark is niet de eerste printerfabrikant die dit doet, want Canon, HP en Kodak brachten al een (foto)printapplicatie voor de iPhone uit. Maar ze gaan wel het verst met de integratie van Mobile Me-functies. De LexPrint-applicatie is ook in de Nederlandse en Belgische App Store verkrijgbaar. Je hebt er niet deze nieuwe printer Lexmark Interact voor nodig, maar als je draadloos vanaf je iPhone wilt printen heb je eventueel wel de applicatie LexPrint Listener nodig. Deze verzorgt de communicatie tussen printer en iPhone of iPod touch.

Downloaden: LexPrint (gratis)
lexmark printer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2009, 17:31
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.