Levertijden iPhone 4S bij T-Mobile korter dan voorheen

In een nieuwe tabel laat T-Mobile zien hoe lang je gemiddeld op je nieuwe iPhone 4S moet wachten. De cijfers lijken iets positiever uit te vallen dan het eerder door T-Mobile onthulde overzicht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile iPhone 4ST-Mobile heeft een nieuwe tabel uitgebracht waarin ze de levertijd van de iPhone 4S in kaart brengen. Uit het overzicht blijkt dat veel van de vooraf bestelde iPhones iets vroeger zullen aankomen dan eerder gemeld. Recent bestelde toestellen laten tot drie weken op zich wachten. Om te zien hoe lang jij op je iPhone moet wachten, moet je op basis van je besteldatum en model in de tabel zoeken.

In de eerder door T-Mobile vrijgegeven gegevens was te lezen dat vroege bestellingen van de witte 32 GB iPhone 4S en het 64 GB-model gemiddeld zo’n twee weken moesten wachten. Voor een zwarte iPhone 4S 64 GB stond er zelfs een wachttijd van twee tot drie weken. Bij deze drie modellen staat in de tabel nu een levertijd van één tot twee weken. Ook bij verschillende andere iPhones staat er nu een kortere levertijd.

Bestelde je tussen 22 oktober en vandaag een iPhone 4S, dan kun je rekenen op een levertijd van ongeveer twee tot drie weken. Hoe lang het precies gaat duren hangt af van de bestelde iPhone. Om duidelijkheid te scheppen heeft T-Mobile een nieuwe, uitgebreide tabel gepubliceerd waarin ze de wachttijd per toestel aantonen. Omdat het aanbod per model verschilt, staan er op sommige punten in de tabel lege plekken.

Update levertijden iPhone 4s

KPN meldt ons via Twitter, dat er in de winkels voorraad iPhone 4S is. “Als je online bestelt is de levertijd tussen 2 en 5 dagen.”

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2011, 16:40
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4s, levering, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.