Léaf Mount: compacte iPad mini-standaard gebruikt microsuctie

De Léaf Mount is een compacte standaard voor de iPad mini, die met een microsuctieplaat zonder case of lijm blijft plakken.

Léaf Mount Kickstarter iPadKickstarter is inmiddels voor velen de aangewezen plek om je iPad-accessoires te scoren. Zo is ook de nieuwe Léaf Mount via de crowdfundsite verkrijgbaar – een opklapbare houder waar je de iPad mini op kunt plakken. Een speciale microsuctielaag zorgt ervoor dat je iPad blijft hangen zonder dat je een speciale case of lijm hoeft te gebruiken. Eenmaal dichtgeklapt is de Léaf Mount zo compact, dat je hem makkelijk mee kunt nemen.

Het scharnier in de Léaf Mount maakt het makkelijk om de iPad in meerdere horizontale hoeken te positioneren. Omdat de houder enkel een simpele microsuctielaag is, zal ieder toekomstig iPad mini-model er op passen. Volgens de makers is het accessoire daarnaast geschikt voor alle tablets met een scherm tot 8-inch. Een ‘grote’ iPad kan alleen niet worden bevestigd, waarschijnlijk omdat deze te zwaar is.

Dit is zeker niet het eerste iOS-accessoire dat microsuctie gebruikt om zich te bevestigen. Ondermeer de Wally gebruikt een vergelijkbaar materiaal. Als je de plaklaag goed schoonhoudt, kun je een iPhone of iPad meerdere malen bevestigen en verwijderen zonder dat het systeem minder stevig wordt. Je kunt een Léaf Mount bestellen door op Kickstarter minstens 45 dollar te doneren – plus 15 dollar aan verzendkosten. Slaag het project, dan wordt de iPad-houder in juli je kant opgestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2014, 20:34
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.