iculture-vandaag
iCulture Vandaag
WhatsApp telefoon

iCulture Vandaag: dit was maandag 24 februari 2014

Op iCulture vandaag aandacht voor de nieuwe belfunctie in WhatsApp, Mark Zuckerberg over data in WhatsApp en meer Mobile World Congress nieuws.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

WhatsApp TelefoonMaandagen zijn doorgaans de wat rustigere nieuwsdagen, maar vandaag bleek al snel een uitzondering te zijn. In Barcelona is het Mobile World Congress namelijk van start gegaan, een evenement waarop flink wat mobiel nieuws de wereld in wordt geslingerd. Daarbij gaat het om accessoires zoals een gamecontroller van Mad Catz, maar ook om grote onthullingen zoals een nieuwe belfunctie in WhatsApp. Bovendien sprak Facebook-CEO Mark Zuckerberg uitgebreid over de overname van WhatsApp en de gevolgen voor gebruikersinformatie.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De CTRLi is de nieuwste MFi-gamecontroller voor iOS 7 en later, gemaakt door Mad Catz.
  • De Léaf Mount is een zeer compacte iPad-houder met microsuctie.

Rubrieken

  • iCulture Deals is vandaag weer gevuld met goedkope apps, games, accessoires en veel meer.
  • In iCulture speelt vandaag aandacht voor Mad Skills Motorcross 2 en Clumsy Ninja.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Seed Mail iPhone

  • Cal (gratis), de stijlvolle agenda-app van de makers van todo-app Any.do, is wat meer gaan lijken op zijn takenlijstbroertje. De applicatie wil voortaan een moment van quality time in de ochtend: Cal Moment. Na een pushbericht neemt Cal de afspraken van die dag met je door en kan je anticiperen op afspraken waar nodig.
  • Mailapp Seed Mail (gratis, afgebeeld) heeft tot nu nog geen potten kunnen breken, ondanks dat de app mails en taken combineerde rond dezelfde tijd dat Mailbox er groot mee werd. Een nieuwe opfrisbeurt van de interface moet er veranderingen in brengen. Daarnaast kan je nu ook Gmail-contacten en de Google Calendar synchroniseren in de app, moeten pushberichten beter werken, kan de app op de achtergrond werken en is hij sneller. In de herkansing?
  • Als je een e-bookreader van Kobo hebt, loont het om de iOS-app Kobo Books (gratis) te installeren. De app geeft toegang tot je boeken en je kan er zo gewoon in verder lezen. Een nieuwe update ververst het hoofdscherm van de app. Daarin zie je voortaan je recente activiteit en je leesstatistieken van afgelopen maand. Het boekmenu geef je sneller toegang tot steekwoorden en auteursinformatie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2014, 14:56
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.