Lange lijst met bugs in Apple iPhone

Applehound heeft een lange lijst van maar liefst 68 bugs bij de Apple iPhone opgesteld. Het overgrote deel van de lijst is vooral inconsistenties in de gebruiksomgeving, maar er worden ook enkele crashes genoemd en een probleem met de nabijheidssensor.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Bugs in Apple iPhone gevondenOndanks Apple’s strenge kwaliteitscontrole en het overzetten van extra mensen uit het Leopard-team voor de ontwikkeling van de iPhone is de iPhone toch niet zonder problemen. Gebruikers hebben een lange lijst van 68 bugs gevonden die op twee verschillende modellen reproduceerbaar zijn. Een kleine kanttekening: het gaat soms wel om erg obscure foutjes.

De mensen achter AppleHound hebben naar eigen zeggen meer dan 40 uur de hele iPhone doorgelicht om zo mogelijk elke fout en onvolkomenheid te achterhalen. Die zoektocht heeft een lijst mer 68 bugs gevonden, maar ze roemen tegelijkertijd ook de zeer stabiele versie van MacOS X in de iPhone en ze plaatsen een eerlijk voorbehoud dat het in sommige gevallen om nogal obscure bugs gaat waar een gewone gebruiker nooit mee te maken krijgt. Alle bugs zijn geverifieerd op twee verschillende iPhones en inmiddels ook gerapporteerd aan Apple.

In sommige gevallen gaat het om heel triviale dingen, zoals het feit dat het temperatuurteken niet netjes op het midden van het scherm wordt gecentreerd, maar er zijn wel degelijk ook serieuze bugs te melden, zoals meerdere crashes en een bug met de nabijheidssensor.

Gelukkig zijn de meeste bugs redelijk makkelijk te fixen, dus we hopen dat Apple snel met een softwareupdate komt waarin deze foutjes opgelost zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:07
Categorieën Achtergrond, iOS
Onderwerp geen tag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.