Harry Potter 7 populairder dan iPhone

Enthousiaste kopers hebben een week in de rij gestaan voor de iPhone. Dat enthousiasme valt echter in het niet bij het doorzettingsvermogen van twee zusjes in Alaska, die kou en wind trotseren voor het laatste deel van de Harry Potter-serie.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

Harry Potter 7 populairder dan iPhoneTwee tieners wachten al 11 dagen op het meest gewilde low-tech hebbeding van deze zomer: het nieuwste boek van Harry Potter. Zelfs bij de iPhone was niemand zo gek om meer dan een week in de rij te staan. De twee zussen hebben niet de beste plek uitgezocht om te wachten: in hun woonplaats Anchorage in Alaska.

Het zevende deel van Harry Potter verschijnt om middernacht op 21 juli. Om de tijd door te komen gaan de zussen bij toerbeurt wat rondkijken in de boekwinkel. Vrienden brengen eten, zodat ze niet uit de rij hoeven. Verder zijn ze van plan om de Harry Potter-films op een laptop te gaan kijken en triviaspelletjes te spelen, gebaseerd op de Harry Potter-verhalen. Tijd om naar de film te gaan om Harry Potter and the Order of the Phoenix (gebaseerd op het 5e boek) te gaan kijken hebben ze niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:07
Categorie Achtergrond
Onderwerp geen tag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.