Lancer iJector: dure projector voor de iPhone

De iJector is een projector voor de iPhone: er zit een dock in om de iPhone te plaatsen en het ding weegt maar 120 gram. Makkelijk mee te nemen dus, maar nog wel behoorlijk prijzig.

ijectorIn de toekomst steken mensen gewoon een projector op zak, als ze op locatie een presentatie moeten geven. De prijs van deze zogenaamde picoprojectors is nog behoorlijk hoog, maar daar zal gaandeweg verandering in komen. Voor circa $700 koop je de Lancer iJector, een projector met lampen die een helderheidsniveau van 20 lumen hebben. Er is een dock voor je iPhone ingebouwd, waar je ook de iPod nano, video en classic (en natuurlijk de iPod touch) in kunt plaatsen.

Er is een video input- en outputfunctie aanwezig voor mensen die andere producten dan die van Apple willen aansluiten. Toch is het nog niet te vergelijken met een professionele projector: de iJector levert namelijk maar een resolutie van slechts 557 x 234 pixels. Makkelijk mee te nemen is het wel: het apparaat weegt maar 120 gram. Het komt vanaf 17 juli in Japan op de markt.

Via: Coolest Gadgets

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2009, 14:46
Categorie Accessoires
Onderwerp projector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.