Knutseltip: maak een plexiglas iPhone-houder

Met een lasersnijder kun je gemakkelijk zelf een bureauhouder voor de iPhone maken uit een stuk plexiglas.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone bureauhouderHeb je nog een stuk plexiglas liggen en wil je met je lasersnijder eens je tanden zetten in een beginnersproject, dan heeft Make een goede tip. Maak een plexiglas bureauhouder voor je iPhone! Make is een populair knutseltijdschrift, dat niet zoals de meeste knutselpublicaties naar kneuterigheid en huisvlijt ruikt.

Zo’n bureauhouder is handig als je lange films wilt kijken die je versgeript uit je eigen dvd-collectie hebt gehaald. Als een dock niet voldoet (iPhone staat te rechtop), maak je zelf een houder, waarbij de iPhone wat meer liggend kan worden geplaatst. Lasersnijders zijn overal te koop, een plak plexiglas kost volgens Make maar $6,50 en voor het snijpatroon kun je een zip-bestand downloaden. Met je lasergereedschap kun je ook een logo aanbrengen, zodat je de houder als relatiegeschenk kunt weggeven. Wel even de scherpe randjes wegschuren, zodat je geen ongelukken krijgt! Kijk bij Make hoe je de iPhone desk stand maakt.

Geen zin om zelf te gaan lasersnijden, dan kun je ook bij de maker van DVD to iPhone een kant-en-klare iPhone Viewing Stand kopen voor 10 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2013, 17:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen afstandsbediening, google glass, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.