Knalihs Athem maakt iPhone met diamantjes

Een Zwitserse juwelier heeft de iPhone voorzien van diamantjes. De eerste 10 zullen voor $10.000 worden aangeboden, daarna gaat de prijs omhoog.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Diamanten iPhone 3GSpeciaal voor iPhone-bezoeker Jos (“jullie schrijven alleen nog maar over jailbreak”) nu eens aandacht voor een wat lichter verteerbaar onderwerp: een iPhone met diamantjes! Knalihs Athem heeft casemodden een nieuwe dimensie te geven door de iPhone 3G te voorzien van 475 diamantjes. De Zwitserse juwelier gebruikte de beste kwaliteit briljantgeslepen diamantjes om een kunstwerk van 3,75 karaat te maken. In totaal zullen slechts 50 toestellen wereldwijd worden verkocht, al is de kans groot dat we onder ‘wereldwijd’ vooral ‘Rusland’ moeten verstaan.

De eerste tien stuks worden aangeboden voor $10.000, daarna gaat de prijs omhoog. Nog even terugkomend op Rusland: daar wordt verwacht dat in de komende twee jaar meer dan 3,5 miljoen iPhones verkocht kunnen worden. Dat zeiden interne bronnen tegen Reuters. De Russische operator MTS verwacht 1 miljoen te verkopen, terwijl de Grote Drie wel zo’n 3,5 miljoen kunnen wegzetten. In Rusland zijn al zo’n 600.000 iPhones in gebruik, die via het grijze circuit het land zijn binnengebracht. De prijs van de officiële iPhone zal hoog zijn: zo’n $990 en dat is goedkoper dan de gemiddelde prijs op de grijze markt, waar meer dan $1.000 heel normaal is.

Meer info: Knalihs Anthem
Dank aan Slodo en Gijs voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:18
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerpen bling, diamant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.