Screenshots: preview van nieuwe WinPwn van Meow

iSpazio heeft een preview van WinPwn, het jailbreak- en unlocktool voor Windows, waar komende week een nieuwe versie met mooie nieuwe interface van beschikbaar komt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

winpwnEr is alweer een nieuwe versie van WinPwn beschikbaar en om iedereen alvast in de stemming te brengen heeft iSpazio wat screenshots gepubliceerd. Ondanks de Mac-achtige stijl van de applicatie is het toch echt voor Windows bedoeld. WinPnw zal wel moeten, nu QuickPwn, XiPhone en xWinPwn er als concurrenten bij zijn gekomen. Op de screenshots is te zien dat de werking op vijf stappen berust: Instructies lezen, apparaat kiezen, firmware kiezen, firmware aanpassen en restore uitvoeren met custom firmware. Kind kan de was doen. De nieuwe versie van WinPnw komt binnen een week beschikbaar.

Via: iSpazio

Update: Het lijkt hier om een andere WinPwn te gaan dan de WinPwn van cmw waarvan morgen versie 2.5 wordt verwacht. Helaas is het door dezelfde naamgeving wat verwarrend geworden, maar we zullen de versies voortaan bespreken als ‘WinPwn cmw’ en ‘WinPwn meow’.

      

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:40
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.