Kiano 4 geeft de iPhone 4 een schuiftoetsenbord

Dankzij de Kiano 4 van iNature kan de iPhone 4 voorzien worden van een uitschuifbaar toetsenbord met echte knoppen. Goedkoop, dun en batterijzuinig is de uitbreiding echter niet.

Kiano 4 iPhone 4 met toetsenbord sliderDe Kiano 4 maakt van de iPhone 4 een slider met een uitschuifbaar toetsenbord voor mensen die een touchscreen niet helemaal zien zitten. Toch heeft dit accessoire niet alleen maar voordelen: hij heeft een aparte batterij die maar 5 uur meegaat bij gebruik. Hij maakt de iPhone 4 anderhalve centimeter dik in plaats van de gebruikelijke 9,3 millimeter. Hij voegt nog even 78 gram gewicht toe aan de telefoon en hij kost zomaar eventjes 70 euro.

De knopjes van de Kiano 4 doen sterk denken aan de knoppen op de toetsenborden van bijvoorbeeld een BlackBerry-telefoon of de afgeleiden daarvan van Samsung en LG. Het toetsenbord, dat je met behulp van een iPhone-hoes tegen de achterkant van het toetstel drukt, heeft een Shift- en een functieknop aan boord en verbindt met de iPhone via een Bluetooth-verbinding. Het accessoire opladen gaat met een bijgeleverde microUSB-kabel.

Het uitschuifbare gevaar is verkrijgbaar in het wit en in het zwart, waarbij het opvalt dat een rand aan de achterkant van de zwarte variant alsnog in een lichte kleur is uitgevoerd. Je hebt iOS 4.1 of hoger nodig om de telefoon te kunnen verbinden met het Bluetooth-toetsenbord. Een grote broekzak is ook niet onhandig, trouwens.

iPhone 4 met slider toetsenbord in het wit

De Kiano 4 is te koop op de website van iNature.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2011, 8:39
Categorie Accessoires
Onderwerp toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.