Kensington’s SecureBack bevestigt iPad 2 aan je bureau

De Kensington SecureBack is een iPad 2 case die ervoor zorgt dat je jouw tablet aan de ketting kunt leggen. De SecureBack komt in de loop van september op de markt voor 50 euro in een witte uitvoering.

Kensington SecurebackDat gaatje aan de zijkant van je laptop? Dat is de Kensington Security Slot, uitgevonden door het gelijknamige bedrijf om een veiligheidssnoer aan je apparaat te haken. Op die manier kan niet iedereen zomaar weglopen met je laptop wanneer je even je plek verlaat. Ditzelfde bedrijf komt deze maand met een iPad-case, die ervoor zorgt dat je iPad of iPad 2 ook beveiligd en wel aan de ketting hangt.

De Kensington SecureBack is een case die bestaat uit drie onderdelen. Je haakt de twee helften aan de achterkant van je iPad, waarna je de boel afsluit met een langwerpig stuk plastic. Die laatste hangt in een ijzeren haak, die op zijn beurt verbonden kan worden aan het traditionele clicksafe-slot van Kensington. Hierdoor wordt het onmogelijk om de case te verwijderen zodra het slot erop bevestigd is.

De case zit zo stevig om de iPad 2 heen gewikkeld, dat je hem er niet zomaar uit kunt trekken. Dit zorgt er op zijn beurt ook voor dat hij, ondanks Kensington’s pogingen om hem zo dun mogelijk te houden, net iets te dik is om met de Smart Cover te werken. De 30-pin connector is nog wel gewoon te gebruiken wanneer de SecureBack bevestigd is.

Nederlandse retailers, waaronder Dixons, Mediamarkt en Saturn, moeten de SecureBack in de loop van de maand gaan verkopen voor €49,99. Volgende maand verschijnt er al een tweede versie, met een ingebouwde stand voor je iPad 2. Deze zal €59,99 gaan kosten. Beide cases worden op het moment van lancering alleen in het wit geleverd, maar als de vraag ernaar toeneemt zullen ook andere kleuren worden geproduceerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2011, 14:48
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.