Kensington LiquidAUX voor iPhone

Kensington brengt een alternatief uit voor de FM-zenders die je voor iPhone en iPod kunt kopen. De Auxiliary Car Kit sluit je aan op de aux-ingang van je autoradio. Er zit ook een afstandsbediening voor het stuur bij.

KensingtonFM-zenders voor iPod en iPhone zijn best aardig, maar als je storingsvrij muziek wilt luisteren werkt niets beter dan een rechtstreekse aansluiting, zoals AUX. Kensington brengt nu de Auxiliary Car Kit with Remote Control uit, een oplossing waarbij je via de autoradio naar je iPhone-muziek kunt luisteren. Volgens de fabrikant levert dit puur geluid en pure controle op.

De Auxiliary Car Kit bestaat uit een kabel die tegelijkertijd je iPhone oplaadt en waarbij je het apparaat meestal in de case kunt laten zitten. Aan de bovenkant van de iPhone sluit je de aux-kabel aan, die 4 feet (1,20 meter) lang is zodat je het apparaat ook op de achterbank kunt leggen of in een tas kunt laten zitten. Een smart audio sensor zorgt voor automatisch in- en uitschakelen. De meegeleverde afstandsbediening werkt via een 2.4 GHz draadloze verbinding. Je kunt deze aan het stuur bevestigen, waarna je direct muziek kunt afspelen, pauzeren en tracks overslaan zonder de iPhone tevoorschijn te pakken.

Meer info vind je bij Kensington. De Auxiliary Car Kit with Remote Control kost $79,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2008, 10:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.