SlingPlayer straks ook geschikt voor de iPhone

Een senior-medewerker van SlingMedia liet op CES 2008 weten, dat SlingPlayer beschikbaar komt voor de iPhone. Hiermee kun je overal ter wereld naar tv-programma's thuis kijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

SlingboxDe aankondiging dat de webbrowser Opera voor de iPhone beschikbaar komt, bleek achteraf een iets te enthousiaste wens van een iets te enthousiaste ontwikkelaar op CES 2008. Moeten dan ook maar meteen in twijfel trekken dat een “extremely senior source” van het bedrijf SlingMedia op dezelfde beurs aankondigde dat SlingPlayer straks ook op de iPhone en iPod touch beschikbaar komt? De SlingMedia-medewerker zei: “iPhone en iPod touch zijn OS X apparaten en we kunnen OS X applicaties met onze ogen dicht schrijven. Het komt eraan”.

En met “het” wordt dan SlingPlayer bedoeld, die je in combinatie met de Slingbox kunt gebruiken. Met dit apparaat kun je je tv-signaal thuis via internet beschikbaar stellen. Vervolgens kun je onderweg via je laptop, maar ook mobiel via Windows Mobile, Palm, Symbian en BlackBerry de tv-programma’s kijken die thuis via de kabel worden uitgezonden. Erg handig als je vaak onderweg bent en toch live naar voetbal- of schaatswedstrijden wilt kijken. Maar ook zomers is het handig, als je in de tuin naar de tv wilt kijken en geen tv-kabel naar het tuinhuisje wilt leggen.

Meer info is te vinden bij SlingMedia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps
Onderwerpen slingbox, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.