iRock: wieg je iPad-accu vol in schommelstoel

De iRock is een schommelstoel met ingebouwde iPad-lader. Door heen en weer te schommelen laadt de iPad op.

iRock 1Heb je geen stopcontact in je nabije omgeving en kan je het niet laten om onophoudelijk op je stoel te schommelen, dan is de iRock wellicht een goede dock voor je iPad. Door de iPad hier p te zetten en heen en weer te bewegen op je schommelstoel, laadt de iPad automatisch op. Volgens de makers van de iRock is de iPad derde generatie na een uur schommelen met 35 procent opgeladen. Hoe hard je hiervoor heen en weer moet schommelen is niet duidelijk.

iRock 3De iPad-oplader van de iRock is niet de enige ingebouwde vernuftigheid. Bovenop de rugleuning zitten ook twee speakers waarmee je muziek afgespeeld op de iPad kunt beluisteren. Deze zitten vermoedelijk op de iPad aangesloten via de dockconnector van de oplader.

Je moet wel een aardige duit overhebben voor de iRock. De schommelstoel zal worden verkocht voor 1800 euro. Of althans, daar lijkt het op: deze prijs staat vermeld op de About-pagina van de website van de makers, maar op de voorpagina staat een prijs van 1300 dollar aangegeven – omgerekend iets meer dan 1000 euro. Wanneer de iRock precies op de markt verschijnt is nog niet duidelijk. De stoel zal verkrijgbaar zijn in het zwart, groen, blauw, roze wit.

iRock 2

Via Cult of Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2012, 20:14
Categorieën Accessoires, Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.