iPod-handtasje: de miniMove van Memorex

Memorex heeft de miniMove geïntroduceerd, een knallend roze boombox in de vorm van een handtasje. Aan de handgreep kun je het ding meenemen over straat.

minimoveSoms is het maar goed dat bepaalde accessoires niet geschikt zijn voor de iPhone. Zodat je niet in de verleiding komt om er eentje te kopen – niet omdat het mooi is maar omdat het té fout is. Memorex heeft de miniMove boombox uitgebracht, een speaker in de vorm van een damestasje. Je kunt deze boombox aan de handgreep mee over straat zeulen. De (liefst roze) iPod nano van de derde generatie past in de dock, iPods zonder dock-aansluiting en andere mp3-spelers kun je met een line-in-kabel aansluiten.

De Memorex miniMove is ook in minder schreeuwende kleuren verkrijgbaar: zilver, zwart en teal. Tijdens gebruik op het lichtnet wordt je iPod opgeladen, bij gebruik van batterijen moet je zorgen om 4 stuks AA-batterijen bij de hand te hebben. Er zitten equalizer-instellingen op, er zit een digitale FM-radio in en een headset-aansluiting voor als je omgeving genoeg krijgt van de boombox-functie.

Vanaf oktober te koop voor ongeveer $50. En voor wie vreest dat we nu ook op het bespreken van iPod-accessoires zijn overgestapt: geen paniek, we doen deze alleen omdat ‘ie zo lekker fout is.

Meer info: Memorex
Via: iPodclub

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2008, 14:57
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.