iPhone voor 99 dollarcent

Een winkelketen in Californië biedt op 9 augustus aan de eerste 9 klanten een iPhone voor 99 dollarcent aan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

99 cents only storeAls je toevallig volgende week in Californië moet zijn: rij even langs het dorpje Westchester, want daar gaat een winkel aanstaande donderdag 9 augustus iPhone verkopen voor 99 dollarcent. Het aanbod geldt voor de eerste 9 klanten, maar voor de volgende 99 klanten is er ook een waanzinnige aanbieding: zij kunnen voor 99 dollarcent een scooter kopen. Arnold Schwarzenegger en Tyra Banks zijn ook uitgenodigd.

De actie is bedacht door 99 Cents Only Stores, die komende week 25 jaar bestaan. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit gaan ze 4GB iPhones weggeven voor nog geen dollar. De winkel bevindt zich op nummer 6854 van La Tijera Boulevard, een blok ten westen van La Cienega Boulevard. Het heeft zin om een hotel in de buurt te boeken, want de hele week zijn er aanbiedingen voor de eerste 99 klanten: zo koop je op vrijdag een organizer, op zaterdag een kinderpakket, op zondag een VHS-filmpakket, op maandag een twaalfdelig servies (afrader – onhandig in het vliegtuig op de terugreis), op dinsdag een lunchkoeltas en op woensdag een electrische schaar voor 99 dollarcent.

Het principe van de 99 Cents Only Stores is te vergelijken met Knaakland: alles kost $0,99 of minder. Mis je het jubileumfeest op 9 augustus, dan kun je ook nog op de Grand Opening op 23 augustus in Bryan (Texas) of Fresno (Californië) terecht.

Lees het persbericht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:51
Categorie Achtergrond
Onderwerp aanbieding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.