iPhone-schouderholster: soms gaan accessoiremakers te ver

De e-Volve Gadget Shoulder Holster is een schouderholster waar je een iPhone en een ander klein apparaat in kwijt kunt. Handig voor vakanties naar gevaarlijke landen of voor beroepen waarbij je je handen vrij moet houden.

evolve shoulder holsterIn de eindeloze stroom iPhone-accessoires is het lastig om altijd maar iets nieuws te verzinnen. Toch zijn we blij dat er ook originele accessoiremakers zijn. Zoals e-Volve, die de hiernaast afgebeelde Gadget Shoulder Holster heeft ontwikkeld. Deze schouderholster is voor politiemannen, bouwvakkers en stijlloze mannen die een handtas toch iets te vrouwelijk vinden. Het kan ook een oplossing zijn als je naar Mexico City moet en niet bij de eerste straathoek beroofd wil zijn van je iPhone, compactcamera, memorecorder of PSP.

evolve-back2De holster heeft twee grote zakken voor een telefoon, mp3-speler, digitale camera of game-apparaat. Ze zijn zo geplaatst dat je snel toegang hebt tot de apparaten. Je kunt aan de holster ook een sleutelbos hangen en een pen vasthaken. In het ritsvakje kun je batterijen, contactlenzen, geheugenkaartjes, geld en andere kleine spullen kwijt.

Meer info: e-Volve via Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2008, 7:45
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.