iPhone is inspiratiebron voor snijplank myBrett en iPhone-tafel

De iPhone blijft mensen inspireren om mooie spullen te maken. Zoals een broodplankje met lasergravering van icoontjes en een tafel met touchscreen.

mybrett iphoneDe iPhone blijft mensen inspireren om mooie spullen te maken. Zoals een broodplankje dat van hout is gemaakt. Dankzij lasergravering zijn er icoontjes op gemaakt. Het broodplankje (ook te gebruiken als snijplank) kost €15 en meet 22 x 15 centimeter. De myBrett is bedacht door Thorsten Schwarz en Sebastian Orlac. Wie liever een iPhone op groter formaat heeft, kan ook eens naar de 58-inch iPhone-tafel kijken. Deze tafel is momenteel nog een mockup, maar de mensen achter Table Connect zijn van plan om het product echt op de markt te brengen. Het plan is dat het straks echt werkt: na het jailbreaken van je iPhone, sluit je deze op de tafel aan. Alle apps zijn daarna op de tafel zichtbaar en ook te bedienen.

Je zou zo’n tafel bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor het spelen van games. Een prijs voor de Table Connect is nog niet bekendgemaakt. Meer info op Table.Connect. Over 1 dag en 4 uur zullen de makers een videodemonstratie online zetten.

table connect

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2010, 10:53
Categorie Accessoires
Onderwerp tafel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.